Meteen naar de inhoud

LUMIVAST CAPITAL

Je gaat investeren in vastgoed, je hebt je aardig ingelezen en bent klaar om te starten. Maar weet je zeker dat je overal aan hebt gedacht?

Investeren in een vastgoedbelegging is een serieuze onderneming en je wilt liever niets over het hoofd zien. Hoe zorg je er nu voor dat jouw beleggingsplan het hoogste rendement behaalt, op korte en lange termijn? LUMIVAST Capital is een investeerder en vastgoedbelegger die u de mogelijkheid biedt om te investeren in diverse vastgoedprojecten.

AANKOOP

Wilt u investeren in vastgoed en bent u opzoek naar de juiste panden? Tegenwoordig is het van essentieel belang om bij de aankoop van beleggingspanden te beschikken over een breed netwerk, de juiste kennis en voldoende ervaring. Het vinden van courante beleggingspanden is tegenwoordig vrijwel onmogelijk. En een pand op de veiling kopen is in tijden ook niet meer interessant. Geschikte panden zijn namelijk zeer schaars en biedingen boven de vraagprijs zijn tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Het wordt daardoor voor de meeste beginnende beleggers steeds moeilijker om te investeren in geschikt vastgoed.

Heeft u of weet u een interessant stuk grond of een bestaand beleggingspand? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

VERKOOP

Registreer u indien u meer informatie wenst over onze projecten waarvoor wij objecten te koop aanbieden