Meteen naar de inhoud

OVER ONS

LUMIVAST is als project- en gebiedsontwikkelaar actief in het ontwikkelen van projecten door geheel Nederland. Daarnaast treden wij op als dienstverlener en ontzorgen wij opdrachtgevers bij planontwikkeling, of het nu herontwikkeling, nieuwbouw of transformatie betreft. Wij nemen verschillende diensten uit handen van de opdrachtgever.

“Als ontwikkelaar is LUMIVAST verantwoordelijk voor het gehele proces van: verwerving, conceptuitwerking, vergunningsaanvraag, de realisatie van het project tot aan het eindgebruik”

PROJECTONTWIKKELING

Samen met de buurt, toekomstige gebruikers en overheden blaast LUMIVAST niet-functionele en/of verouderde gebouwen en gebieden weer nieuw leven in. LUMIVAST legt de focus op het realiseren van duurzaam vastgoed dat bestemd is voor wonen, winkelen en werken. Wij doen dit met een ambitieus team bestaande uit ruime ervaring en jong talent. Wij zetten hierbij onze kennis en ervaring in en maken gebruik van een groot netwerk.

DIENSTEN

Als projectontwikkelaar hebben wij de benodigde kennis in huis van ruimtelijke planologie. Deze kennis gebruiken wij voor onze eigen projecten, maar ook om diensten uit handen van opdrachtgevers te nemen bij planontwikkeling. Zo voeren we onder andere locatieonderzoeken uit, toetsen wij bestemmingsplannen, verzorgen wij vergunningsaanvragen en bieden wij oplossingen op maat gedurende vergunningstrajecten door toepassing van modulaire bouwconcepten.

DUURZAAMHEID

Als projectontwikkelaar weten wij wat de norm van morgen is. Wij nemen onze verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid en proberen bij te dragen aan een betere en duurzame wereld. Dit doen wij zowel binnen onze eigen bedrijfsvoering, zo rijden wij bijvoorbeeld alle medewerkers elektrisch, maar uiteraard ook bij de ontwikkeling van onze projecten. Als organisatie doen wij er alles aan om aan bij te dragen aan een CO2 neutrale toekomst. Door middel van creatieve oplossingen ontwikkeld LUMIVAST duurzaam, circulair en modulair. LUMIVAST loopt niet weg voor haar verantwoordelijkheden, maar onderneemt actie. Voor ons staan de eindgebruiker en toekomstbestendigheid samen op één.

LUMIVAST is gevestigd op een unieke locatie in het Philips Stadion, ons kantoor bevindt zich op de derde etage van het stadion in de Zuid-Oost hoek. Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of bent u benieuwd naar mogelijke andere vormen van samenwerking, aarzel dan niet en neem contact met ons op. U bent van harte welkom op ons kantoor in het Philips Stadion voor een vrijblijvend gesprek.